Rassen

Hulpmiddeltjes bij een slechte adem bij je hond 

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je trouwe viervoeter en zijn gezondheid. Verzorg jij je hond al met hondenshampoo en oorreiniger voor honden? Verder is het belangrijk om zijn bek zo schoon mogelijk te houden. Dit voorkomt niet alleen een nare adem, maar ook vervelende ziektes. Hiervoor hoef je niet altijd naar de dierenarts, maar er zijn genoeg hulpmiddeltjes die je thuis kunt gebruiken om de gezondheid van de bek van je hond zo goed mogelijk te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale speeltjes of tandenborstels die hierbij kunnen helpen. Lees snel verder om te kijken hoe je het beste jouw hond kunt helpen om van zijn slechte adem af te komen. 

De juiste keuze met California Pets drinkwater additief 

California Pets drinkwater additief is een uitstekende keuze om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Deze vloeistof voeg je toe aan het drinkwater van je hond zonder dat het anders gaat smaken of ruiken. Je hond zal dus niet in de gaten hebben dat er iets anders dan alleen water in zijn bakje zit. Het enige wat je hoeft te doen is een theelepel van de vloeistof toevoegen een kwart liter drinkwater. Dit verandert dan automatisch in een gebitsverzorgend mondwater. 

Waarom California Pets drinkwater additief 

California Pets drinkwater additief is erg handig wanneer je hond last heeft van een slechte adem. Doordat het drinkwater omgetoverd wordt in mondwater, zal je hond geen last meer krijgen van tandplak en tandsteen. Daarnaast helpt het ook om tandbederf en een tandvleesontsteking te voorkomen. Het mondwater verzorgt dus het gebit en de bek holte van je hond. 

Een frisse adem met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden  

Je kunt de slechte adem van je hond ook aanpakken door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Dit is een speciale tandenborstel die je kunt gebruiken om het gebit van je hond schoon te maken. Zo kun je heel eenvoudig en snel voedselresten, tandplak, tandsteen en zelfs verkleuringen op de tanden verwijderen. Je hebt snel resultaat en het is ook nog eens helemaal veilig voor het tandglazuur van je hond. 

Waarom de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Ruim driekwart van de honden heeft na zijn derde levensjaar al problemen met zijn gebit. Deze problemen ontstaan door tandplak, wat harder wordt en zich vervormt tot tandsteen. Dit leidt dan weer tot tandvleesontstekingen en tandbederf en dat doet pijn en is niet goed voor de welzijn en de gezondheid van je hond. Met deze tandenborstel maak je een einde aan al deze problemen. 

Een gezond gebit met Chewsi Dental Chew Toy 

Er zijn ook speeltjes die je kunt kopen voor je hond die zijn gebit reinigen. Zo heb je bijvoorbeeld de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje voor je hond dat is gemaakt van rubber en tijdens het spelen ook meteen het gebit reinigt. Dit doet hij door de ribbelige structuur, die alle voedselresten en tandplak kan verwijderen. 

Waarom de Chewsi Dental Chew Toy 

De Chewsi Dental Chew Toy is gemaakt van goede kwaliteit rubber dat natuurlijk en duurzaam is. Het is helemaal veilig te gebruiken en het zal je hond dus geen kwaad doen wanneer hij hierop kauwt. Het is een hele eenvoudige manier om het gebit van je hond te reinigen terwijl je zelf eigenlijk niks hoeft te doen.  

Een tandspray om een slechte adem tegen te gaan 

Je kunt er ook voor kiezen om de slechte adem van je hond te bestrijden met een speciale tandspray. De Dr. Brite Natural Tandspray weekt tandsteen los, maakt het tandvlees sterk en maakt ook de adem weer fris. Daarnaast is het helemaal veilig voor je hond om te gebruiken en kun je het ook gebruiken voor je kat.  

Waarom de Dr. Brite Natural Tandspray 

Met de Dr. Brite Natural Tandspray wordt de slechte adem van je hond bestreden op een natuurlijke manier. Het product bevat namelijk kokosolie, peterselie zaadolie en propolis. Dit zijn drie biologische ingrediënten die elk op hun eigen manier zorgen dat de mondgezondheid van jouw huisdier helemaal goed is en blijft. Het gebit wordt beschermd, alle bacteriën worden gedood en de adem wordt weer lekker fris. 

Altijd goed met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen 

Maak nu een einde aan de slechte adem van je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Deze pen kun je gebruiken om tandplak en tandsteen op de tanden van je hond te verwijderen. Ook helpt het om gezwollen of geïrriteerd tandvlees te behandelen waardoor het sneller geneest. De conditie van het tandvlees wordt verbeterd waardoor je huisdier minder kans loopt op vervelende ziektes of infecties. 

Waarom de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen 

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is erg gemakkelijk om te gebruiken, waardoor het voor jou een stuk eenvoudiger is om het gebit van je hond schoon te houden. Alle ingrediënten in het verzorgingsproduct dat erbij zit zijn veilig om te gebruiken: zelfs mensen kunnen het veilig gebruiken. De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen zorgt voor schone tanden, een frisse adem en sterk tandvlees bij je hond. 

Gebruik de OxyFresh Pet Dental Kit voor je hond 

Tot slot kun je ook kiezen voor de OxyFresh Pet Dental Kit om het gebit van je hond te verzorgen. Dit is een set die bestaat uit drie onderdelen, namelijk een tandenspray, een tandgel en drie zachte vinger tandenborsteltjes voor je hond. Met deze set kun je heel eenvoudig het gebit van je hond of je kat poetsen. Het bevat geen agressieve ingrediënten en is dus de beste zorg voor jouw trouwe viervoeter. 

Waarom de OxyFresh Pet Dental Kit 

De ingrediënten van de OxyFresh Pet Dental Kit zijn allemaal natuurlijk. Bovendien bevat het actieve zuurstof, wat er voor zorgt dat het probleem echt aangepakt wordt in plaats van dat de slechte geur alleen gemaskeerd wordt. Actief zuurstof zorgt er namelijk voor dat de schadelijke ingrediënten niet langer in leven kunnen blijven. Door gebruik te maken van de OxyFresh Pet Dental Kit ben je dus verlost van tandplak, tandsteen en een stinkende adem.