Tandsteen bij honden voorkomen
Rassen

Zorg ervoor dat je hond geen last meer heeft van tandsteen door deze middeltjes 

Om te voorkomen dat je hond last heeft van tandsteen, is het belangrijk om te zorgen dat hij een schoon gebit heeft. Op deze manier blijft de bek hygiënisch en krijgt tandplak niet de kans om zich te nestelen. Je kunt het gebit van je hond schoon houden met verschillende producten en op verschillende manieren. Zo zijn er speciale speeltjes of sprays voor de tanden die het gebit grondig reinigen. Hierdoor zal je hond geen last krijgen van tandsteen en hoef je je geen zorgen te maken om zijn gezondheid. Lees snel verder voor het aanbod aan verschillende producten die je kunnen helpen tegen tandsteen. 

Tandsteen aanpakken met California Pets drinkwater additief 

Een veilige en eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je hond geen last meer heeft van tandsteen, is door California Pets drinkwater additief te gebruiken. Dit verzorgt namelijk zowel het gebit als de gehele holte van de bek. Tandplak lost op door drinkwater additief en tandsteen wordt week gemaakt zodat het eenvoudig is om te verwijderen. Daarnaast helpt drinkwater additief ook om tandvleesontsteking en tandbederf te voorkomen. 

Zo gebruik je het drinkwater additief van California Pets 

Drinkwater additief is een hele gemakkelijke manier om het gebit van je hond te verzorgen. Het enige wat je hoeft te doen is een theelepel van de vloeistof bij 250 ml drinkwater te doen en de rest wordt voor je gedaan. Het drinkwater wordt dan namelijk veranderd in een speciaal mondwater dat het gebit verzorgt en reinigt. Doordat het helemaal geen smaakjes of geurtjes bevat, zal je hond niet in de gaten hebben dat hij eigenlijk zijn tanden poetst terwijl hij gewoon van zijn water drinkt. 

De Pet Tooth Stick om een einde te maken aan tandsteen 

Wanneer je hond last heeft van tandsteen, kun je ervoor kiezen om zijn tanden te poetsen met de Dogz Pet Tooth Stick van AE Dogz. Deze speciale tandenborstel is ontwikkeld om het gebit van je huisdier goed schoon te houden. Het is een innovatieve manier om het gebit van je hond te reinigen doordat de borstel een spons-kop heeft. Wanneer deze kop in aanraking komt met water, kan hij zo viezigheid en vlekken op het tandglazuur absorberen. 

Wanneer je de Pet Tooth Stick moet gebruiken 

Het is sowieso belangrijk om de tanden van je hond regelmatig te poetsen. Heel veel honden krijgen namelijk na het derde levensjaar last van problemen aan het gebit die de gezondheid en het welzijn flink kunnen aantasten. Heeft je hond regelmatig last van verkleuringen, tandplak of tandsteen? Dan is de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz de oplossing voor jullie. Ook wanneer er regelmatig voedselresten achterblijven tussen de tanden van je hond, is deze tandenborstel een goede optie. 

De Dental Chew Toy om tandsteen aan te pakken 

Een andere optie om tandsteen hond aan te pakken, is door je hond een speeltje te geven dat het werk voor je doet. Met de Dental Chew Toy doe je zelf niks, maar worden de tanden van je hond gereinigd terwijl hij op zijn speeltje kauwt. Door de speciale structuur en de noppen op de Dental Chew Toy worden voedselresten en tandplak verwijderd. 

Waaruit bestaat de Dental Chew Toy 

De Dental Chew Toy is gemaakt van natuurlijk rubber van sterke kwaliteit, waardoor je hond het niet zomaar kapot kan kauwen. Het heeft een grote aantrekkingskracht op honden, waardoor je hond uit zichzelf met het speeltje wil spelen. 

De Natural Tandspray voor je hond 

Ga de strijd aan met tandsteen door de Dr. Brite Natural Tandspray te gebruiken. Door een paar keer per dag dit product op de tandvleeslijn van je hond te spuiten, wordt zijn mondgezondheid verbeterd en zal hij geen last hebben van tandsteen. Je kunt deze Natural Tandspray ook gebruiken voor tandsteen bij je kat. 

Waarom je moet kiezen voor de Dr. Brite Natural Tandspray 

Je hond zal dol zijn op dit product omdat het uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat. Het is daarom ook niet agressief of schadelijk voor je hond, maar helpt om op een natuurlijke manier om de conditie van het tandvlees te verbeteren en tandsteen te verminderen. Zo bevat deze spray onder andere peterselie zaadolie, kokosolie en propolis. Deze middelen worden al heel erg lang gebruikt om de schadelijke bacteriën in de mond te bestrijden. 

Verzorg je hond met de Tand- en Tandvleespen 

Je kunt heel gemakkelijk het gebit van je hond schoonmaken door de Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Door dit product te gebruiken om het gebit van je hond grondig te reinigen, wordt de conditie van het tandvlees verbeterd wordt tandplak eenvoudig verwijderd zodat tandsteen uitblijft. 

Hoe de Tand- en Tandvleespen te gebruiken 

Je kunt heel gemakkelijk het gebit van je hond reinigen met de Tand- en Tandvleespen. De pen komt met een spray die je kunt gebruiken om de tanden mee te poetsen. In deze spray zitten alleen maar biologische ingrediënten in zodat de mondgezondheid van je hond op een natuurlijke manier wordt verbeterd.  

Nooit meer last van tandsteen met de Pet Dental Kit van OxyFresh 

Laat je hond weer genieten van een schone bek zonder last te hebben van tandplak of tandsteen door de Pet Dental Kit te gebruiken. In deze kit van het bekende merk OxyFresh zit drie dingen: een tandpasta, drie vinger tandenborstels en een tandenspray. De tandenborstels kun je gebruiken om tandpasta op de tanden van je hond te smeren en de tandenspray kun je daarna op de tandvleeslijn en de tanden spuiten. Hartstikke gemakkelijk om te doen en je zult meteen resultaat zien. 

Waarom de Pet Dental Kit van OxyFresh? 

Met de Pet Dental Kit van OxyFresh maskeer je de slechte adem hond, maar zorg je er ook voor dat deze echt aan wordt gepakt waardoor hij ook daadwerkelijk weggaat. Door regelmatig de Pet Dental Kit te gebruiken, zorgen de producten ervoor dat je hond geen last meer heeft van tandplak of tandsteen. De producten van OxyFresh worden aanbevolen door dierenartsen omdat hiervan al zo’n dertig jaar klinisch wordt bewezen dat zij producten van goede kwaliteit leveren.